Pinsamt

A skämde ut mig på biblioteket idag, jag böjer mig ner och fixar böckerna som vi har lånat, då skriker hon ut Linna jag kan se din bak. Och folk som var där bara tittade och log. Men hon är så söt och har utvecklas så mycket. En liten prinsessa är hon. Och dagen har vart bra och imorgon ska jag åka in till London själv och vi får se vad jag hittar på. Ett kort inlägg blev det ikväll.

29/1

Det har inte hänt så mycket nytt. Det samma gamla vanliga jag gör på vardagarna. Och ikväll blev det barnpassning och det var ett tag sedan jag satt barnvakt. Jag vill bara att det ska bli helg nu. Jag är så trött på dagarna och jag vill verkligen bara sova ut. Och mina känslor är detsamma, jag vet ingenting eller ja det är som sagt svårt att förklara. Jag hoppas jag har något mer intressant att skriva de kommande dagarna.
 Bild från weheartit

28/1

Dagarna som har gått har både vart bra och dåliga. Men det är så det är, allt kan inte vara perfekt. Det jag gör på dagarna är att tvätta, stryka, plocka undan och såklart tar hand om barnen. Känns om att jag aldrig får vila för att man har så mycket att göra. I helgen åkte jag till Chelmsford med två vänner, det var trevligt och jag handlade en del. En hel del till mig själv och så hittade jag en födelsdagspresent till A som fyller år nu på söndag den 1 Februari. Igår kväll efter jag hade slutat jobbet gick jag ut och mötte min danska vän Caroline och vi har bestämt att vi ska träffas en gång i veckan, vi bor i samma område så vi slipper ta tåget eller promenera ända till Brentwood. På fredag morgon vet jag inte om jag jobbar eller inte, jag ska egentligen vara ledig då men det var ett tag sedan jag var det nu. Och till helgen kanske jag ska träffa Linnea och sedan på söndag är det A:s födelsdag.
Mitt mål är att försöka komma på vad jag egentligen vill. Vissa dagar bryter jag verkligen ihop. Jag vet inte vad det är som händer med mig. Men jag hoppas att jag kommer på det alldeles snart.