Disney

Igår åkte jag in till London för att hälsa på min värdmammas jobb och jag kan säga att jag var i paradiset. Det finns 9 våningar och jag fick se 3 våningar. A hade de jätteroligt där också och såklart fick hon en del saker. Jag hoppas verkligen jag får komma dit någon mer gång. Tänk att känna någon som jobbar för Disney, det är verkligen superbra. Efter några timmar där var det att åka tillbaka för att hämta upp pojkarna. Det är en ganska lång resa för min värdmamma att åka in till sitt jobb samma sak för min värdpappa. De tar ungefär 2 timmar eller för min värdmamma tar det kortare tid. Att åka in till själva London tar det 20 min men sedan får de byta till andra tåg eller ta tunnelbanan. Men de gillar sina yrken så jag tror det är värt det för de.

Till något annat nu det är så hemskt det som har hänt de senaste dagarna. Jag tänker på de familjer och vänner som har förlorat någon och sedan hur kan människor göra något sånt hemskt.
Tillbaka till lite andra glada saker som kommer hända snart. Det är att jag kommer flyga hem exakt om en vecka. Jag kommer ihåg när det var 60 dagar kvar och nu är det bara 7 dagar kvar. Jag saknar så många personer som jag inte har träffats sedan augusti/september.
Godnatt eller man kanske ska säga godmorgon om de är personer som läser detta på morgonen.

Överraskning

Idag överraskade familjen mig med en julmiddag så jag skulle få prova på engelsk julmat. Det var gott faktiskt men jag gillade tyvärr inte efterätten som heter Christmas Pudding, jag tror min mormor skulle gilla den eftersom de är en massa russin och andra frukter i. Den såg typ svart ut. Men trevligt var det, pojkarna kom upp till mitt rum och sa nu måste du blunda för vi har en överraskning och skynda dig. Vi öppnade en varsin cracker typ en smällkamarell med en sak i. Jag är verkligen tacksam att jag har hamnat i en sådan bra familj. Igår var jag i Chelmsford och handlade det sista och jag avslutade shoppingturen med att sätta mig på Starbucks och läste en bok innan jag åkte hem igen. Senare blev det att sitta barnvakt och det gick bra och såklart avslutade jag kvällen med X Factor. Innan jag glömmer berätta så var jag inbjuden på O jul spel i veckan. Tyckte det var så gulligt att han gav sina två sista biljetter till mig och A. Så vi gick dit och när han såg mig blev han jätteglad. Jag förstod inte riktigt jul spelet men det var ändå roligt att se. Jag vet att jag skriver rörigt men nu får det bli såhär. Vi avslutade kvällen med att kolla på X Factor finalen och jag tyckte att det var rätt person som vann. One Direction gjorde ett jättebra uppträdande och det gjorde Ed Sheeran igår kväll. Sam Smith var också hur bra som helst även om låten är uttjatad. Imorgon blir det att åka in till London för att besöka min värdmammas jobb det ser jag framemot.



Inte världens bästa kvalite men det får gå :)
Godnatt

Klumpig

I England har jag blivit så klumpig. Det som har hänt:
- Ramlat i trappan en hel del
- Bränt mig på händer och fingrar och fått sår efter det (strykjärnet, spisen, locktången)
- Tappat min Iphone i toaletten så den dog
- Tappat min Samsung i golvet så skärmen sprack
- Råkat tvätta en vit gympatröja med röda kläder så den blev rosa
- Mina vinterskor har gått sönder
- Mina hörlurar har gått sönder
- Min väska har gått sönder
Och allt detta för att jag har vart så klumpig och det har väl hänt mer saker men de kommer jag inte på nu