Little Mix och Brighton

Denna lördagen blev det Brighton och jag var verkligen glad att vi åkte dit men först blev det att köpa biljetter till Little Mix konsert som är nästa år. Jag är verkligen glad att jag bestämde mig för att stanna och speciellt i London. Roligt att se något annat än bara London. Och att man fick se Brighton med sin bästa Londonvän gjorde det ännu bättre. Tågresan var trevlig och tyvärr kom jag lite för sent när jag skulle möta upp Louise på tuben. Dörren gick inte att öppna min vördfamilj hade lyckas på något sätt förstört låset. Jag gick in i vardagsrummet och såg då att fönstret var öppet, jag kunde inte heller hitta min värdfamilj. Jag klättrade ut från fönstret som inte var öppet så mycket, när jag står i fönstret hör jag mina jeans gå sönder ännu mer och min värdpappa kommer precis, ser mig i fönstret och säger hej Linnéa, så du märkte att dörren var trasig. Såklart skrattade han åt mig och jag kan förstå varför för det måste sett roligt ut. Tillbaka till tågresan så kom vi fram väldigt bra tid till Brighton.
Väldigt fint var det och vi vandrade på gatorna ner till havet. När vi kom till ner till havet gick vi direkt till piren.
Det går nog inte att förklara hur fint det är längs kusten.
Vi gick på piren och när vi kom längre ut gick vi in till spelhallen och ville spela. Men vi hade inga kontanter lösa, vi gick tillbaka för att leta efter en bankomat och helt plötsligt får Louise syn på en svensk liten butik.
Vi tog oss dit och det var hur gulligt som helst. Vi frågade damen som ägde butiken vart vi kunde hitta en bankomat och vi tackade så mycket. När vi hade våra pengar började vi spela.
Jag lyckades vinna en Olaf, stackars Louise försökte vinna ett gosedjur till sina värdbarn men både jag och hon vann en hel del biljetter som vi kunde växla in till andra saker. Vi blev hungriga efter att vart där inne, vi bestämde oss för att köpa crepes.
Vi ville så gärna se strandhusen, till slut kom vi fram till de och vi fick se en hel del annat på vägen också.
Jag passade till och med att doppa fötterna i havet men det kom en stor våg som jag inte var beredd på.
Vid 7 tiden bestämde vi oss för att åka hem och vi hann precis med tåget men det var ingen trevlig resa hem, det var ett gäng som var väldigt högljudda, en man sa till de men de bara skrattade och till slut fick en annan man nog och lämnade sin plats. Då säger mannen till igen eller han höjer rösten och jag kan verkligen förstå honom för det slutade med att jag och Louise stoppade in våra hörlurar och lyssnade på musik. Vi avslutade kvällen med film och middag hemma hos mig. Jag skulle nog inte kunna få en bättre dag i Brighton.

Torsdag - fredag

Torsdag var sista dagen för flickorna på daglägret. De tyckte det var väldigt tråkigt och de hade haft det så roligt. Under min lediga tid träffade jag Louise och vi åkte till Battersea en liten stund innan vi åkte och hämtade upp T. Vi tog henne till Bertie & Boo, det gillade hon och avslutade med Battersea Park innan vi släppte av Louise och hämtade upp S. Jag satt sedan barnvakt på kvällen, jag och S hade en trevlig pratstund innan det var dags för henne att sova.
På fredagen tog jag flickorna till Chelsea där de har ett stort lekland med dessutom två attraktioner. Flickorna älskar verkligen det stället. Jag slutade tidigare och mötte upp Cassie i Stratford där hon handlade lite. Vi hade en trevlig pratstund och åkte in till centrala London och åt middag med Louise.
 

Svårt beslut

Måndags hade flickorna play date här och det gick väldigt bra efteråt åkte vi och simmade/badade. Denna gång satte de på vågorna varje halvtimme, det älskar flickorna. När vi kom hem slutade jag efter jag hade gett flickorna middag. En lång dag blev det.
Tisdag var det första dagen för flickorna för att gå på dagläger. Jag blev ledig några timmar innan jag var tvungen att hämta upp T vid 13, det tyckte hon inte om men killen som jobbar där förklarade för henne om hon var 5 skulle hon få stanna längre. Jag och T åkte till parken och köpte glass. Jag fick lite ledighet när min värdmamma tog med T för att köpa skor innan jag skulle hämta upp S. T följde med och hon blev jätteglad när hon fick se en av personerna som jobbade där. Flickorna verkar trivas väldigt bra och ha det roligt.
Idag blev det samma sak men jag träffade Louise under min lediga tid, vi hade inte träffats på flera dagar. Till och med min värdpappa har frågat om Louise, när vi ska träffas och hur hon mår.
Vi tog en fika och det blev en hel del prat. Det blev en hel diskussioner om hur vi ska klara oss utan varandra nu i augusti. Men sedan kanske det blir att jag stannar i London ändå i augusti och kommer hem nästa år istället på besök. Det har hänt en hel del på kort tid och jag förstår verkligen familjen hemma i Vänersborg men ändå är det jag som blir boven i allt detta. Jag har gråtit 3 dagar i sträck, min värdfamilj har också märkt att det är något med mig, igår när vi åt middag pratade vi om allt och de sa allt kommer att lösa sig. Jag är verkligen glad att Therese ringde i måndags och att hon stöttar mig. Och Louise det går nog inte att förklara hur glad jag är för att lärt känna henne. Hon finns alltid där för mig även om vi inte är med varandra hela tiden. Vem skulle inte vilja ha en Londonbästis som Louise, jag tror inte det finns någon snällare människa. Louise följde med mig för att hämta upp T och efteråt släppte vi av Louise och åkte vidare till Battersea för att lämna några kläder, sedan blev det tillbaka till Clapham för att lämna in plagg till kemtvätten och avsluta med att köpa tandkräm på Sainsbury´s innan vi skulle hämta upp S vid 16.30. Jag slutade vid 18 tiden och nu sitter jag här och funderar hur jag ska göra om jag ska boka om eller avboka flygbiljetterna helt och hållet.