2x The X Factor live med Louise

Jag tänkte att jag skriver om detta i samma inlägg. Jag och Louise lyckades att få biljetter till en söndagsfinal som var i november och vi hade sådan tur. Vi kom dit ganska tidigt för vi ville inte missa vår chans att få se Little Mix och Ellie Goulding. Vi stod i kö väldigt länge och det var ganska jobbigt men värt det. När vi väl kom in föjde vi efter kvinnan som sa åt oss att sitta på ganska bra platser men sedan efter 10 min, kommer det upp en man och frågar varför vi sitter där. Vi berättade då att de hade sagt åt oss att sitta där. Vi blev väldigt nervösa om vi inte skulle få några sittplatser men de lugnade oss och förklarade att vi skulle få platser. Efter en liten stund ber de oss följa efter och vad kan jag säga, vi fick så himla bra platser, andra raden på golvet från scenen och fyra personer mellan oss och juryn. Vi ville bara hoppa inombords. Little Mix var hur bra som helst, detsamma med Ellie Goulding. Under pauserna vände jag mig om och kollade runt, vi fick se Jake från Rixton som var där och när juryn kom tillbaka efter varje paus så hände det att jag fick ögonkontakt med Rita och hon log mot mig. Jag kan bara säga att denna söndagen var en kväll jag aldrig kommer glömma. Mycket irritation, skratt och glädje. Det bästa var nog att jag fick uppleva det med Louise som är också ett superfan av The X Factor.
Finalen av The X Factor lyckades vi också få biljetter till och när vi fick reda på att Adele skulle uppträda började vi nästan gråta och ville hoppa av lycka. Söndagen den 13 december är en dag jag kommer aldrig glömma. Vi stod i kö i flera timmar för att biljetter. Vi var jättenervösa för när klockan blev 14 ropar mannen ut som jobbar med detta att de fick bara 1000 biljetter och att de är slut men att det kanske kan komma mer klockan 17 om jag inte minns fel. När klockan blev 17 hade de fått mer biljetter och vi lyckades få. Vilken lycka, inte kunde vi förstå att vi skulle få se Adele, Coldplay och One Directions sista uppträdande innan deras paus. Jag ska sammanfatta denna kväll kort, det var känslosamt, underbart och en av de bästa upplevelserna jag har vart med om. Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle få sitta där i arenan och se finalen live. Att dela denna upplevelsen med en underbar vän som Louise går inte att beskriva. 
Tyvärr hittade jag inte klipp med Adele och Coldplay

Mycket jobb, fika med vänner och julklappsinslagning

Slutet av november månad började det bli en hel del jobb. Sista helgen i november jobbade jag hela lördagen och på söndag förmiddag, först hjälpte jag Louise värdfamilj och det gick väldigt bra, på kvällen skulle jag sitta barnvakt åt min värdfamilj. Söndagen tog jag med flickorna till ett lekland som de älskar och vad kan jag säga jag förstår dem.
 Och en söndag blev det julklappsinslagning hemma hos mig med Louise och vi kollade på The X Factor också som alltid.
Jag träffade Louise och Louise en dag och vi hade det väldigt roligt. Aldrig har jag nog skrattat så mycket.
Lördagen den 13 december satt jag barnvakt fast bara till mitt yngsta värdbarn och Louise kom över också, innan hade vi shoppat det sista inför jul. Det blev att kolla på The X Factor och T ville absolut inte hålla tyst hela tiden pratade hon och tydligen ville hon att One Direction skulle vinna hela tävlingen, jag hade försökt förklara för henne att de inte var med i tävlingen men hon förstod inte riktigt tyvärr.

Pappa och Susanne på besök 19-23 november

Så denna helg kom pappa och Susanne på besök, jag hade längtat så mycket för det var för första gången de kom och hälsade på mig och då har jag bott i London i över ett år. Susanne hade aldrig vart i London och sist pappa var i London var på 80-talet. Vi promenerade runt, såg platserna som London är känd för, fikade, ja vi umgicks helt enkelt och shopping blev det också. Fredagen åt vi middag ute på restaurang och Louise följde med, tycker det är väldigt roligt att alla i min familj gillar Louise och att de frågar ofta hur det är med henne. De är väldigt glada att jag har funnit en sådan fin vän som Louise.Lördagen blev det jobb för mig då min äldsta värdflicka hade sitt barnkalas, riktigt roligt var det. På söndagen fick jag säga adjö till pappa och det var riktigt jobbigt faktiskt men som tur umgicks jag med Louise efteråt och det var till en stor hjälp.