28/5

Dagarna går väldigt fort, redan nu på måndag är det juni. Ibland undrar man vart tiden tar vägen. Jag vilade imorse för jag orkade inte riktigt gå upp för jag hade magsmärtor. Det gick över efter tag och jag hörde av mig till Hanna och frågade om hon ville hitta på något för hon har också vart ledig hela veckan. Vi möttes upp på Victoria Station, vi vandrade runt i centrala London och Hanna fick köpt sig ett par hörlurar innan vi åkte upp till Primrose Hill. Efter vi det åkte vi hem då klockan började bli mycket och jag hade andra planer.
 
Jag hade bestämt med Emilia att vi skulle skypa som var min första vän i England. Jag kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades. Jag har väldigt fina och roliga minnen och mer ska det bli. Även jag är här. Vi hade en trevlig pratstund med mycket skratt. Och snart kommer vi ses då jag kommer hem till Sverige om 22 dagar.
Imorgon kommer mamma och Joachim och det ser jag verkligen framemot. Jag har ju inte träffat mamma sedan december och Joachim i januari. Denna helgen kommer bli väldig rolig. Vi får se om jag bloggar i helgen. Annars bloggar jag nästa vecka.
 

Holland Park

Idag har det mest vart lugnt faktiskt, det blir lite långtråkigt ibland när man är ledig och alla andra jobbar. Men som sagt jag får passa på att njuta också. Louise skrev till mig imorse och frågade om jag ville följa med henne och hennes värdbarn till en lekplats och efteråt till Bertie and Boo som är ett ställe där man kan ta sina barn till, där de kan få leka. Jag tackade såklart ja då jag inte hade något annat för mig. När jag mötte upp de började vi vandra vidare till lekplatsen där pojken som är nästan 2 år gammal fick leka. Det gjorde lite ont i hjärtat för då insåg jag verkligen hur mycket jag saknade A. Min lilla goa tjej som växte väldigt mycket under tiden jag var där. Men jag kunde inte bara stanna för hennes skull. A kommer alltid vara i mitt hjärta och nu tar jag hand om två goa tjejer som jag gillar väldigt mycket. Efter en timme blev det att gå till Bertie and Boo som uppskattes väldigt mycket av Louise värdbarn. Jag åkte hem efter han hade ätit sin lunch. När jag kom hem passade jag på att prata med min värdmamma som jobbade hemma idag, hon frågade mig om jag kunde hjälpa henne lite och såklart kunde jag det. När jag var klar bestämde jag mig för att packa med lite sen lunch och sedan åka till Holland Park som var ett helt nytt ställe för mig. Helt underbart var det och de hade en trädgård som kallades för Kyoto Garden som var en japansk trädgård. Jag satte mig efter en stund och åt min lunch, tänkte på allt och framför allt om jag gjorde ett rätt val att byta familj, efter ett tag insåg jag att jag gjorde det. Allt händer ju av en anledning som man brukar säga. Efter en trevlig stund i parken började jag dra mig hemåt och ännu en gång möttes jag av min värdmamma när jag kom hem och frågade mig om det var okej med take away idag. Det tackar man inte nej till, det blev en trevlig pratstund om allt möjligt som Bratzdockor, kalas och helgen. Imorgon har jag inga planer så vi får se vad som händer.
 

Måndag och tisdag

Igår var det alltså Bank Holiday som det heter i England och det menas med röd dag, jag var alltså ledig igår och min värdfamilj var inte hemma. Jag hade huset för mig själv och det hade jag haft sedan lördagen. Jag tog det faktiskt lugnt och sedan dök Louise upp och vi bestämde oss för att ha en slappardag och så blev det. Vi åt lunch, bloggade, kolla på vänner och sedan när det var dags för middag kollade vi faktiskt på film. Ibland är det faktiskt okej med sådana här dagar då man bara tar det lugnt och inte gör någonting. Louise åkte hem efter Britains Got Talent för vi kollade på det också.
 
Idag tog jag sovmorgon och ett långt bad innan jag började städa. När jag var klar med köket kom min värdmamma hem, vi pratade lite och hon frågade vem som Eurovision och hon svarade då men Sverige ligger väl alltid på topp och vinner hela tiden. Min värdmamma berättade också att de ska bort i helgen så min fmamma och bror kan få komma och bo här istället eftersom huset är stort och det är ändå nära till centrala London. Vid kvart i fyra lämnade jag huset och tog en lång promenad, jag gick till Vauxhall Bridge och sedan vandrade vidare till Chelsea Bridge och kom hem vid 17:40. En lång promenad blev det och efter 18 pratade jag med Pernilla, väldans trevligt var det. Nu är jag uppe på mitt rum och känner att jag kommer somna gott ikväll efter den långa promenaden.