London Zoo - 9 augusti

Äntligen var det dags för den stora dagen för T som hon hade längtat och frågat när vi skulle åka dit. T fick detta när hon fyllde år i maj så hon har fått vänta några veckor. Jag lämnade först av S på hennes dagläger. Min värdmamma körde mig och T till Sloane Square där det blev taxi till London Zoo som ligger i Regent´s Park. Vi kom fram nästan precis de hade öppnat. Vi började med att gå in till akvariumet där T fann fisken Dory/Doris, hon var så söt och sa hej Doris och frågade vart Nemo var, enligt T var Nemo på semester. Vi såg alla djur som fanns där och T:s favoriter var tigrarna som hade två små ungar och såklart kaninerna. Många djur på Zoo:et som hade fått små bebisar, jag kan ju säga att jag nästan började gråta när jag såg alla djur. Tydligen var David Attenborough där också men vi stannade inte på det stället för att se honom då T skulle be uttråkad av att vänta. Vi stannade nästan tills de stängde och vi tog taxi hela vägen hem och det jobbigaste var att det var rusningstrafik så det tog längre tid hem. När vi båda kom hem var vi trötta och mådde inte jättebra. T fick också två tigerbebisar av mig för att jag hade lovat henne en present. Det blev en riktigt lyckad dag och att få bara spendera dagen med henne bara var väldigt roligt. Nu måste jag bara försöka hitta på vad jag kan ge S när hon fyller år. 
Här kommer det bilder från dagen
 
 

Födelsedagsfirande 6 Augusti

Ja då var det ännu dags för en födelesdag fast denna gång var det min tur att bli firad. Vaknade runt 6 och kunde inte somna om, det blev att jag hjälpte till att passa barnen, dagen innan satt jag barnvakt och passade fyra barn. Det gick bra fast de två yngsta vaknade upp och kom upp till mitt rum, det blev att de fick sova i min säng ett tag innan jag lyfte ner de till sovrummet. Jag fick presenter av min värdfamilj på morgonen, jag skulle inte kunna vara mer tacksam. Jag fick en vas, passhållare, en fotoram och pengar till min och Louise road trip.
Jag hade fått brev från min mormor också med några trisslotter så om någon som känner min mormor eller träffar henne kan berätta för henne att jag vann 60kr så ingen miljonär blev jag tyvärr inte. När Louise var klar åkte jag till Balham och träffade henne där innan vi åkte vidare till St James´s Park för en picknick lunch som Louise hade fixat. Jag hade det jättetrevligt och vädret var på topp. Fick lite presenter av Louise fast jag kände att hon inte behövde ge mig något, jag blev bara glad att hon villle spendera hennes lediga dag med mig. Bästa presenten jag kunde få av Louise var att hon la ner tid på att göra mig glad men också att hon har blivit min bästa vän. Det är det bästa.
 
Jag fick fina presenter och sedan hade hon fixat en överraskning till att gå på teater för att se föreställningen Romeo and Juliet. En sådan bra föreställning var det och Lily James spelade Juliet och det var meningen att Richard Madden skulle spela Romeo men han hade skadat foten och gjort några föreställningar med en skadad fot, tyvärr blev skadan värre. Freddie Fox var killen som tog över rollen som Romeo och han var riktigt bra faktiskt.
Efteråt föreställningen var över blev det middag på T.G.I.Friday´s efteråt hade jag ordnat att vi skulle gå på bio och se Suicide Squad, det var en riktigt bra film, rekommenderar den verkligen.
Vi avslutade kvällen med glass på Mc´Donalds innan vi åkte hemåt till varsitt håll. Jag vill gärna tacka alla er som skickade en grattishälsning till mig så tack och jag kan bara avsluta detta inlägget att det blev en riktigt lyckad födelsedag.

Sommar, lov, bio och andra äventyr del 3

Detta blir sista delen av denna rubrik. Så fortsättningen är att jag och Louise åkte till Hampstead Heath och badade i en av dammarna en lördag. Det finns tre olika dammar och vi valde den dammen som var bara för kvinnor. Det finns också en för bara män och en för både män och kvinnor. Vädret var på topp och helt underbart var det. Vattnet var lagomt varmt och kändes väldigt rent. Vi passade på att sola och lyssna på podcast. Det var en riktigt bra dag.

 
Söndagen hade vi inget riktigt planerat så vi träffades lite senare men jag hade oturen att skada min tå så det gjorde lite ont att gå men det gick bra. Det blev en tur upp till Little Venice och därifrån blev det en båttur upp till Camden i kanalen och sedan tillbaka där vi började.
Det blev en avslappnad dag och vi avslutade kvällen på Tgif i Leicester Square som är ganska nyöppnat.
Men vi gillar fortfarande den i Covent Garden bättre. Sedan var helgen över och jag började min långa arbetsvecka med att jobba hela dagar varje dag. På måndagen var jag med och firade Lauras födelsedag också. Tillbaka till min arbetsvecka, flickorna hade simning varje dag menvi hittade på saker efter simningen. En dag åkte vi till Imperial War Museum med vänner till oss och avslutade dagen hemma hos dem. Vi fick hälsa på de nya kattungarna som Charlotte nu tar hand om.
En dag blev det play date med Louise yngsta värdbarn. Och flickorna uppskattade det och hoppas fortfarande på att de ska få träffa hennes andra två värdbarn. På torsdagen blev det en tur till Battersea Zoo och det var igelkottens dag där så de fick träffa på två igelkottar. Mitt yngsta värdbarn fick hålla en stor snigel, hon kan allt vara modig väldigt ofta att jag blir ibland förvånad.
På fredagen gick vi på bio och såg Finding Dory eller Hitta Doris som den heter på svenska. Det var en sevärd film. Sedan kom äntligen helgen som försvann lika snabbt. Och jag fick skypa med min familj och jag kan bara säga att jag verkligen längtar tills jag får träffa de igen.
Kan inte förstå att denna fredag som kommer firar jag två år i England. Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle hända.