Grattis Joachim

Idag är det Joachims födelsedag så detta inlägget tillägnar jag till honom. Stort grattis till min bästa bror på hans 23 års dag. Ibland undrar man vart tiden tar vägen. Och snart får jag träffa både Joachim och mamma när de kommer på besök slutet av maj.
 

Soliga dagar

Igår hände det väl inte jättemycket, hjälpte till att handla lite, tvätta och ja sedan hämta upp flickorna. Efter vi hade lekt i parken vandrade vi hemåt och på vår gata fick vi se en räv och en katt. Tyvärr hann jag inte ta kort på katten när de tittade på varandra. Men två bilder på räven blev det. Det är väldigt skänt i denna familj att sluta arbetet runt 17:30-18:00 och sedan äta middag med familjen runt 19. Imorse började jag arbetet kl 7 och slutade 8 för att börja sedan igen då jag behöver hämta upp flickorna. Emellan det hade jag min körlektion och på lördag ska jag ha en igen fast med den stora bilen så jag hoppas det ska gå bra. Hämtade upp flickorna och gick till parken för att leka. Imorgon börjar jag arbetet när jag behöver hämta upp flickorna och sedan sluta när jag har lagt de. Imorgon behöver jag heller inte laga middag till dem då vi ska äta på Mcdonalds. Nu ska jag försöka städa upp mitt rum och jag väntar fortfarande på svar från Julia, så Julia om du läser detta snälla berätta för mig när vi kan skypa. Jag saknar att prata med dig.
 

FaceTime med Caroline och körlektion

Igår kväll pratade jag med Caroline genom FaceTime och det var hur trevligt som helst. Vi hade en del att prata om och det var mest roliga saker. Efter över en timme prat var det dags för att lägga på då klockan blev alldeles för mycket. Imorse gick jag upp vid 10 och började med att sy på namnlappar på vissa kläder innan det var dags för min körlektion. Det gick väldigt bra så jag hoppas det ska gå bra med den stora bilen då jag övningskör med en mindre bil. Idag körde jag faktiskt i centrala London, det gick bra. Det är inte så läskigt att köra längre i London. Idag var det också riktigt fint väder så jag hoppas att det håller i sig hela veckan men min vän sa igår att det skulle regna någon dag och sedan bli fint igen. Och lite regn skadar inte. Och jag skulle behöva sommarkläder då jag inte tog med mig några hit, dumt av mig men jag hoppas att mamma kan ta med sig lite när hon kommer.