Canterbury 19/2

Fredagen den 19 febrauri blev det ännu en dagstur med Louise men denna gång till Canterbury. Vi hade kollat upp lite olika platser innan vi bestämde oss. Vi ångrar oss inte en sekund att vi åkte till Canterbury. En helt underbar plats. Byggnaderna var hur fina som helst. Vi gick runt och sedan bestämde vi oss för att besöka gamla slottet de hade där. Vädret var helt okej men som vi säger i Sverige det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. När vi hade vart där i några timmar bestämde vi oss för att åka tillbaka till London. Det tog ändå 1 1/2 timme en enkelresa.
Vi kände oss nöjda efter vårt besök och avslutade kvällen med shopping på Forever 21 på Oxford Street. Jag fick köpt en klänning som jag ska ha på dopet. Jag har redan börjat packa min väska för mitt lilla besök till Sverige i mars. 

Tunbridge Wells 18/2

Jag och Louise hade planerat vår ledighet och det blev lyckat. Vi bestämde oss för att åka till Tunbridge Wells som jag visste så mycket gott om. Hade önskat att jag hade besökt det tidigare när Johanna väl bodde där. Tågresan var inte heller alls lång. Roligt att se andra delar och inte bara London, även om jag älskar London. Vi gick runt i det fina området och vi gick till en stor och riktigt fin park. Tur med vädret hade vi också. Är verkligen glad att vi har tagit tag att se nya och andra platser.
 
 
 
 

Half term (sportlov)

Jag jobbade från måndag till onsdag. Det blev en kort vecka med två långa dagar och en halv dag. Jag hade det riktigt trevligt med flickorna Måndagen körde vi S till ett dagläger där grejade med keramik. Jag tog T först till Starbucks i Balham och sedan vidare till ett annat café där man kunde färglägga olika saker. T valde en sparbössa och ett hjärta att färglägga. Riktigt roligt var det. T var också överlycklig och glad hela dagen. När vi hade hämtat S väntade en överraskning för henne hemma. Det var hennes gamla klasskamrat och de skulle ha play date. Det gick väldigt bra.
På tisdagen blev det Gambados och Louise följde med, de roligaste händelserna var nog på dit resan och när vi åkte i rutschkanan med flickorna. Jag tror flickorna hade det trevligt förutom på slutet men när vi kom hem kollade vi på hotell Transsylvania 2. Jag satt också barnvakt denna kväll så det blev en lång dag. På onsdagen hjälpte jag till att packa och umgicks med flickorna tills deras pappa kom hem så de kunde åka på sin lilla semesterresa. Jag mötte upp Louise senare och vi vandrade runt i centrala London.