:/

I söndags åkte jag och Cassie in till Chelmsford och träffade Linnea, Jennifer och en tjej till som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi hade det jätte trevligt och vi pratade i flera timmar. På måndagen var jag hemma med barnen så vi gjorde lite läxor och gick till parken. På tisdag var det skola igen för barnen. Så det hände inte så mycket förutom att jag hade ett samtal med värdfamiljen. Och jag fick svar på en del frågor som hjälpte mig vad jag vill och hur jag ska göra nu. På onsdag träffade jag Cassie och vi åkte till Lakeside innan jag började jobba igen. På kvällen åkte vi till Romford och såg filmen Fifty shades of Grey. Och vi kom hem senare än vad det var tänkt eftersom Cassie missade avfarten till Brentwood för hon såg vilda rådjur för första gången och hon blev både glad och rädd haha. Och det har flyttat hit en ny au pair och hans barn går på samma skola som mina. Och jag har mejlat min kontaktperson igen och väntar på svar från henne och hoppas att få svar imorgon. Men jag känner att jag har bestämt vad jag ska göra nu.

Idag är det ingen vanlig dag för det är bästa Therese födelsedag idag

Ja idag missar jag ännu en födelsedag, tråkigt är det men vad kan man göra åt saken. Jag vill bara säga ett stort grattis till dig Therese om du läser detta. Du har varit i våra liv sedan 99 tror jag, vi har känt varandra i ungefär 16 år men det känns som mer. Du är alltid den personen jag kan prata om allt och fråga om saker. Och du har alltid bra och givande svar. Jag saknar att jag inte kan ringa dig varje vecka som vi gjorde förr. Jag saknar allt med dig och jag hoppas att vi ses snart. Grattis ännu en gång och ha en toppen bra dag med nära och kära. Jag älskar dig moster Therese!
 

Veckan som har gått

Måndag då tog jag hand om alla tre barnen, vi tog det väldigt lugnt på morgonen tills det var dags att gå till biblioteket och möta upp Cassie och hennes två små värdbarn som är helt underbara. Efter ett tag på biblioteket gick vi hem till oss och fixade lunch till oss alla. Barnen passade på att leka i playroom och de lekte så fint med varandra. Efter det var det dags att gå till parken och leka men tyvärr var Cassie tvungen att gå hem då ett av hennes värdbarn behövde sova middag. Så vi gick själva till parken och var där tills det började regna. Började med middagen och sedan gjorde de rutinerna vi brukar göra innan värdföräldrarna kommer hem.
Tisdag blev det att ta med alla tre in till London och vad kan jag säga, jag är glad att Cassie följde med. Jag hade nog inte klarat det själv. Vi åkte in till The Natural History Museum och alla fyra barnen älskade det. Cassie tog med ett av hennes värdbarn. Vi träffade på Sandra där också med sin pojkvän. Jag älskar verkligen det museumet så stort och så mycket sevärdheter. När vi åt lunch där märkte jag att A:s kinder hade blivit väldigt röda och när jag kände på henne var hon kokhet så vi bestämde oss för att åka hem efter vi hade kollat på djuren. Vi såg en helg och Cassie trodde inte på mig att de kunde bli så stora, så hon vill verkligen se en älg i verkligheten. På vägen hem somnade A i mitt knä så när vi kom hem gav jag henne medicin men man kunde se på henne att hon inte mådde bra. Det var också pannkaksdagen i England och jag kan verkligen inte göra pannkakor. Så jag ska inte göra pannkakor igen, det var en katastrof. På onsdagen var det som en vanlig arbetsdag, pojkarna var iväg på fotbolls läger och A var på "nursery". Jag träffade på Cassie i Brentwood och vi gick till två resebyråer, frågade lite frågor om Paris och sånt. När vi skulle äta lunch skickade Cassies mamma sms om att hon satt på samma restaurang som Louis Tomlinson och hon fick två bilder med honom, tyckte det var så orättvist men nu tycker jag synd om henne eftersom alla nyhetssidor försöker lista ut vem hon är och de vill intervjua henne. Sedan hände det inte så mycket. Torsdag var min sista arbetsdag för denna veckan och pojkarna hade sin sista dag på fotbollslägret och A var som vanligt at the Nursery. Jag var hemma ett tag och hann både prata med min kontaktperson på STS och sedan Pernilla innan jag drog vidare hem till Cassie. Väl där så bokade vi resan till Paris som händer i April. När klockan närmade sig ett var det dags att hämta upp A och sedan åka vidare med våra två värdbarn till Hopefield Animal Sanctuary (http://www.hopefield.org.uk/). Vi älskar verkligen det stället och det gör barnen också. Vi hade det så trevligt där. När jag hade slutat min arbetsdag blev det att möta upp Cassie igen för middag, vi hamnade på Pizza Express. Vi pratade om allt möjligt. Är verkligen glad att vi bor så nära varandra och att våra värdbarn kan leka med varandra. På fredagen blev det London med Cassie, vi lunchade på Gourmet Burger Kitchen sedan blev det Madame Tussauds, första gången för Cassie och treddje gången för mig. Sedan blev det Oxford Street, Picadilly Circus, Leicqester Square, Westfield i Stratford och så besökte vi Totally Swedish och där blev det lite köpt. Idag har det inte hänt så mycket, har mest tagit det lugnt och tog en promenad med Cassie. Imorgon blir det Chelmsford med Cassie och där ska vi möta upp Linnea och hennes vän.
Colchester Castle
Colchester
Colchester