Känslor

Uppdateringen på bloggen är inte den bästa tyvärr som vanligt. Anledningarna är att jag är lat och att jag inte mår helt hundra. Jag försöker göra det bästa för att må bättre men jag vet inte om det fungerar. Vissa dagar skulle jag bara försvinna, gråta, det blir att jag ofta tvingar mig själv att hitta på något så det inte blir värre. Det kanske ser ut att jag mår bra på utsidan men insidan säger något helt annat. Det är mycket jag saknar från Sverige, speciellt min familj och jag vet inte när jag kommer få se de igen. Jag hoppas att Joachim kommer i sommar annars kommer jag antagligen få träffa min familj nästa år. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det, speciellt när jag träffade pappa sist förra året. Även om jag har kontakt med de är det inte så ofta som jag skulle vilja. Jag missar mycket som händer i Sverige. Mycket har förändrats sedan jag flyttade till England, jag har blivit mycket starkare som person, jag har fått nya vänner och fått tyvärr sämre kontakt med mina vänner hemma i Sverige, inget jag kan klaga på då jag känner att det är mitt fel. Det enda jag kan göra att försöka fixa det och sedan vara nöjd för att jag försökte om det inte gick. Jag är väldigt tacksam att jag har så härliga personer runt mig här i England. Det jag måste försöka göra är att må bättre. Det blev ett väldigt personligt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig. Andra inlägg ni har att se framemot är vad jag har gjort i maj, en del om när vi besökte The Warner Bros Studios Making of the Harry Potter. 

April månad

Månaden började inte så bra då jag tappade bort mitt körkort. Jag kan bara säga att jag fick panik och började gråta. Jag letade överallt men kunde inte hitta det någonstans. Jag ansökte om nytt och det tog lite över en månad då jag bor här. Hämtade ut det förra måndagen på svenska ambassaden. Vad som annars har hänt i april är såklart att jag har jobbat, träffat vänner, gått på bio, vart på konsert. 
Mamma skickade ett paket med min nya bankdosa och godis.
Jag och Louise åkte upp till centrala London och såg ett stort Monopolspel i Trafalgar Sqaure
Vi hamnade också i en bokaffär där de sålde svenska böcker.
Mitt yngsta värdbarn som är 4 år gammal kom hem med dessa fina teckningar som hon hade målat själv.
Satt barnvakt några kvällar
Flickorna hade konsert för mig.
Jag mötte upp de andra Au Pair tjejerna från flickornas skola och fikade på Milk i Balham.
Jag och Louise gick upp i Monumentet där Louise hade aldrigt vart och för mig blev det tredje gången gillt.
Den 27 april gick jag och Louise på konsert och såg Macklemore & Ryan Lewis. Riktigt trevligt var det förutom att killarna bakom oss höll på att spilla öl på alla framför dem och vi båda fick öl över oss, inte trevligt. Denna dag var även Joachims födelsedag, andra året i rad jag missar den men förhoppningvis missar jag inte den nästa år. 
 

Påsklovet

Flickorna hade ett långt påsklov, nästan 3 veckor långt. Jag började jobba igen när de hade kommit tillbaka från Oxford. en dag blev det att vi åkte till Battersea Zoo, vi hade det riktigt roligt och trevligt.
Det var härligt att umgås med flickorna igen. De hade lite aktiviteter som flickorna ville göra. De var en "tipspromenad", göra egna kaninöron, ansiktsmålning och att klappa en kanin, vi gjorde allt detta. Flickorna verkade uppskatta detta och innan vi skulle åka hem fick de turen att mata surikaterna med levande larver.
Sista dagen jag behövde ta hand om flickorna innan de skulle åka på besök till deras farmor, blev det play date med S bästa kompis och det blev att vi gick på bio för att se Zootropolis. En film om jag verkligen gillade och tyckte den var bättre än Frozen. Zootropolis är en film jag verkligen rekommenderar. Tredje och sista veckan åkte min värdfamilj till Frankrike för att åka skidor, jag fick lite sysslor att göra men de blev jag snabbt klar med. Jag träffade Louise nästan hela veckan och vi hade Harry Potter maraton. vad kan jag säga mer att vi var riktigt lata den veckan. Söndagen träffade jag Sara för en liten lunch. Alltid lika trevligt att catcha upp med Sara.