Tråkigaste helgen på länge

Ja vad kan jag säga mer än att jag började må dåligt i torsdags men jag passade ändå på att träffa Louise en stund, när min värdpappa kom hem berättade jag att jag mådde dåligt. Jag gick upp och la mig och somnade nästan direkt. Det blev en väldigt tidig kväll för mig men jag vaknade på natten för att jag mådde sämre. Huvudvärk hela dagen och natten är inget roligt.
På fredagmorgon körde jag flickorna till skolan och när jag kom hem gick jag direkt upp till min våning och la mig. Jag behövde inte hämta T efter skolan men jag åkte och hämtade S senare för jag behövde få lite frisk luft.
Det blev en tidig kväll för mig igen men tyvärr kunde jag inte somna förrän riktigt sent. På lördagen mådde jag ännu sämre, jag fick medicin, vitaminer av mina snälla värdföräldrar. Jag bestämde mig efter att ha legat inne så länge att få komma ut och få frisk luft. Jag passade på att träffa Louise en stund som inte heller mådde superbra. När jag kom tillbaka möttes jag av min värdmamma som hade köpt blommor till mig.
Jag umgicks med min värdfamilj innan jag bestämde mig för att gå och vila. Inget vidare sov jag den natten heller till söndag, hostade som bara den, spydde och hade feber. Idag var jag hemma nästan hela dagen, pratade med Therese, kollade på två filmer som jag fick låna av mina värdföräldrar. Jag bestämde mig för att gå och möta Louise på Costa och jag tror hon blev lite förvånad att jag sa när jag ja att det kunde jag. Vi har det alltid trevligt ihop och vi avslutade dagen med en långpromenad hem till mig. Louise var väldigt duktig och promenerade hela vägen hem till Balham från Clapham. Imorgon kommer äntligen Julia på besök och vad kan jag säga att jag är inte den enda som är förväntansfull, mina två töser ser också framemot detta.

Helgen 23-24 januari

På lördagen hade jag inga planer och inte Louise heller, det blev att vi åkte till Wandsworth och gick på bio där, vi bestämde oss för filmen The 5th Wave och jag kan bara säga att jag älskade filmen. Om man gillar Sc-Fi tycker jag att ni ska passa på att se den.
Efter filmen var slut satte vi oss på Costa och pratade tills det var dags för oss båda att åka hem för att sitta barnvakt.
Jag skulle börja klockan 19 men kom ner 18 och satte mig framför tvn med flickorna och kollade på filmen Epic som var bra faktiskt. Innan jag skulle lägga flickorna hade de en halvtimme kvar, de valde att kolla på något roligt hundprogram som de älskade. Jag la T först och var med henne i nästan timme innan jag gav upp. Jag bestämde mig för att lägga S istället och jag hade lämnat henne på mitt rum med tvn på. Jag la T i min säng och hade hoppats på att hon skulle ha somnat under tiden jag la S men så fel hade jag. 
Jag var med T tills jag bestämde mig efter 7 avsnitt av den lilla prinsessan att vi skulle gå ner till hennes rum och försöka sova. Och hon somnade runt 23, min kväll blev inte som jag hade tänkt mig men det är sånt som händer.
 
Söndagen var jag trött och orkade inte riktigt göra något men tvingade mig själv. Jag skulle gå på Britain's Got Talent med Louise som hade lyckats få biljetter till det. Vi gick runt i centrala London och stannade upp i Covent Garden där det var en man som uppträdde.
Efteråt åt vi lunch på T.g.i.f sedan skulle vi gå och fråga när vi kunde hämta upp våra biljetter men vi hade tur och kunde få de direkt. När vi bestämde oss för att gå vidare stannade vi till vid folkmassan som hade samlats vid en ingång. När vi ställer oss där kommer det en bil, ut ifrån den kommer en av juryn David Walliams, vi fick också se Alesha och programledarna Ant och Dec.
Det var en rolig upplevelse faktiskt att få se detta live. Aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva så mycket under dessa månader i London. Jag är verkligen glad att jag tog detta steget även om det har vart en berg och dalbana, har det vart värt det.

Vecka 3

Denna veckan blev det många trevliga träffar med Louise som vanligt. Det blev en del fika på olika ställen, vi hamnade också på Waterstones i Picadilly Circus efter vi hade gått runt i Mayfair och parken Green Park.
Vädret var underbart fint. Solen var framme. Känns inte som att det är vinter men ändå längtar jag mycket till våren och sommaren.
Vi var på Waterstones två gånger för att läsa varsin bok som vi hade hittat där. Det blev lite shopping den veckan också. Jag köpte ett passfodral och namntag som jag kan sätta på min resväska från Cath Kidston. De har verkligen fina produkter. På onsdagen hade T play date med en av hennes bästa vänner, så jag och S åkte hem och gjorde läxor. Det är väldigt trevligt att vara ensam med en av tjejerna också. När jag skulle hämta upp T ville S följa med bara för att lyssna på musik i bilen fast hennes mamma var hemma. På torsdagen hade S play date och hennes vän följde med oss hem. Alltid trevligt är det att se barnen glada, S var överlycklig. Fredagen hade T play date igen och vad kan jag säga det gick väldigt bra även om jag var lite stressad för att åka och hämta S efter hennes skolklubb. Vi åkte tillbaka och S fick se kaninerna som fanns hemma hos T:s vän. När vi kom hem skulle mina värdföräldrar stanna hemma och äta middag. Det var trevligt att sitta ner och prata med de under middagen. Det blev en tidig kväll för mig.