Veckan och helgen

Förra veckan jobbade jag varje dag, firade min värdmammas födelsedag, pluggade och träffade Louise. Jag jobbade extra också och det tackar jag inte nej till. Satt barnvakt tre kvällar och under dessa kvällar gick allt super bra, jag och flickorna filmade några videoklipp med de, så roliga är dessa små korta filmer. På torsdagen åkte min värdmamma till Amsterdam eller ska jag säga Hamsterdam som flickorna säger att det heter. Vi har också lämnat in bilen på lagning så nu har vi en riktig fin hyrbil och flickorna älskar den, de lyssnar på en radiokanal som heter fun kids för att vara ärlig gillar jag den radiokanalen också. På lördagen följde jag med min värdpappa och flickorna in till centrala London för att se S film som de spelade in på hennes filmläger hon var på. Det var en liten röd matta och flickorna hade klätt upp sig men T däremot valde att ha sina flipflop till sin fina klänning. Jag tyckte det var väldigt roligt att få följa med och spendera tid med de. Vi åt lunch på Byrons där vi hade träffats för första gången. Efter lunchen mötte jag upp Louise och Tiphaine för att sedan åka vidare till biografen i Peckham och där såg vi The Maze Runner: The Scorch Trials och jag kan bara säga att den var verkligen värd pengarna. När filmen var slut sa vi hejdå till varandra och jag åkte vidare till Richmond för att möta upp Alexandra, väldigt snäll tjej och Richmond/Kev är ett jättefint område så där kommer det nog bli mer besök. Jag avslutade kvällen med att kolla på The X Factor och The Xtra Factor.
Söndagen var riktigt jobbig faktiskt för det var 13 september och exakt 2 år sedan morfar dog, det är alltid hårt när den dagen kommer. Jag saknar honom och sånt men när just detta datumet kommer blir det extra hårt. Jag fösrökte underhålla mig själv så jag inte bara låg i sängen. Jag hjälpte till med att sy fast namnlappar på barnens skolkläder, fixade håret på flickorna och kollade på film under tiden jag sydde. Jag träffade Louise senare och vi åkte till Notting Hill och vandrade runt där, gick till Portobello Road Market.
Vi satte oss på Le Pain efteråt och hade det riktigt trevligt. Vi bestämde oss sedan för att promenera lite och vi hamnade i Holland park där jag hade vart tidigare.
Vi avslutade med middag på Five Guys, där de har över 100 smaker på läsk. Jag skulle nog inte kunna be om en bättre vän. Jag är riktigt glad att vi sågs och hittade på något så jag kunde tänka på något annat. På kvällen kollade jag på mitt favoritprogram och jag fick några fina bilder från Wenche som var från morfars grav och det uppskattar jag verkligen. Jag hann inte hälsa på honom när jag var hemma sist så dessa bilder gjorde mig riktigt glad.
 

Lördag och söndag

Igår möttes jag och Louise först upp i Stockwell men vi åkte vidare till Leciester Square för att gå på bio. Denna gång blev det Fantastic Four och den var bra men jag trodde den skulle vara bättre faktiskt. När vi satt inne i salongen och nästan hela filmen har gått kommer det in en pojke, kommer mot oss och säger att Louise sitter på hans plats, såklart när vi flyttade på oss missade vi lite av filmen. Vi blev faktiskt irriterade och det värsta var efter några minuter lämnar han. Vi förstod ingenting, varför komma och sätta sig när filmen är nästan slut och sedan lämna. Älskar verkligen att gå på bio. Nästa gång vi går blir det nog andra filmen av The Maze Runner. Det verkar komma ut väldigt många bra filmer i höst. Innan vi åkte hem till Louise fick vi köpt biljetter till One Direction, det verkar bli deras sista turné tillsammans på ett tag. Riktigt roligt ska det bli och speciellt på hemmaplan också. Det är inte långt kvar heller.
Väl hemma hos Louise fick jag träffa hennes värdföräldrar igen som är hur snälla som helst och hennes äldsta värdbarn för första gången. Hela familjen som Louise bor hos är underbar. De skulle ut och äta middag så Louise satt barnvakt. Vi kollade såklart på X Factor eftersom det är inget man vill missa när det är faktiskt ens favoritprogram. Idag söndag åkte vi till Wembley och shoppade lite på outlet.
Efter några timmar där åkte vi till Ikea där det var en massa folk. När klockan närmade sig 5 bestämde vi oss för att åka hem igen. Det var väldigt skönt att komma hem ganska tidigt och kunna prata med sin värdfamilj lite och sedan gå upp på sitt rum. Det blev att jag kollade på X Factor fast det är roligare att kolla på det med någon. Imorgon är det en ny arbetsvecka och det ser jag framemot även om jag älskar helgerna.

Äntligen uppdatering

Förra veckan var flickorna på läger, djungelboken och de hade uppvisningen av teatern sista dagen. S hade en av huvudrollerna Bagheera och T hade en mycket mindre roll, hon var också den yngsta där. S hade sammanlagt 25 repliker berättade hon för mig och hon kom ihåg allt. Hon har också blivit så lång, hon har verkligen modellben och hon var den längsta av alla barnen över 130 cm lång är hon och blir 8 i november. De verkade ha roligt på lägret och de var jätteduktiga när de visade upp showen. På fredagen när jag hade slutat åkte jag hem till Louise som var tillbaka från sin lilla mini semester med hennes värdfamilj. Vi hade det hur trevligt som vanligt. Vi gjorde inte så mycket förutom att kolla på Criminal Minds som vi båda älskar och är beroende av just nu. På lördagen var det äntligen dags för X Factor att ha premiär, åh vad jag hade längtat. Under dagen innan programmet åkte vi in till centrala London och jag fick köpt presenter till min värdmamma som fyller år nu den 7, två böcker blev det.
Jag tror hon kommer gilla de. Sedan satt vi äntligen bänkade framför tv:n hemma hos Louise hennes värdfamilj var fortfarande bortresta. Vi kände igen några styckna från X Factor som vi hade sett live innan. Riktigt roligt var det. På söndagen orkade jag inte göra något speciellt, det blev att jag och Louise var hemma hos mig och bara slappade. Min värdfamilj var också borta över helgen.
Kvällen avslutades såklart med X Factor och Simon grät under det sista framträdande de visade, vi tror att det var på grund av att hans mamma hade gått bort några dagar innan och att detta påminde om hans mamma. På måndagen var det Bank Holiday, en röd dag. Jag och Louise träffades och vi gick på bio och såg filmen Straight Outta Compton, det var en bra film. Sedan började min arbetsvecka igen, tisdag och onsdag hade jag flickorna hela dagarna.
Ena dagen blev det att baka cookies och kolla film och andra dagen play date med S bästa vän hela dagen. Igår var första skoldagen. T började riktiga skolan nu och S år 3. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Jag var ledig ända tills jag behövde hämta flickorna från skolan. Då passade jag på att luncha med Louise och två andra nya au pairer som bor i Balham. Det blev lunch på Pizza Express som vanligt var det trevligt och god mat. När jag hämtade upp flickorna träffade jag två nya au pairer på skolan. Alltid roligt att träffa nya au pairer och den ena är svensk. Det är trevligt att ha någon att prata med på skolan. Och idag efter jag ha släppt av flickorna blev det att träffa Louise, det blev lunch på Lee´s Coffee.
Jättemysigt, jättegott och så billigt också. Efter det promenerade vi till Clapham Junction där det blev lite shopping. Present till min morbror som fyller år snart. Louise följde med mig och hämtade upp flickorna, vi släppte av Louise och åkte vidare till parken. Sedan blev det middag på Mcdonalds. Kvällen avslutades med att jag satt barnvakt och Louise kom över en kort stund. Hela helgen är redan planerad men det kommer jag skriva om i nästa inlägg.